Til toppen

Reparasjon av våre produkter:

Vi ønsker at våre produkter skal leve lenge. Defor samarbeider vi med Tekstilteknikk Spydeberg om reparasjon av telt, lavvoer, sekker og annet turutstyr. Det er fint hvis vi får en detaljert beskrivelse og bilde av hva som trengs utbedres. For å gjøre det enkelt for skredderen er det fint om skaden markeres med teip.

Ikke alle produkter kan reddes. Det er fint hvis dere tar kontakt med oss slik at vi kan evaluere skaden. 

Teltstenger:

Med mange teltmodeller i flere forskjellige størrelser og med variasjon mellom produksjonsår kan det være vanskelig å vite nøyaktig hvilken teltstang kunden trenger. For å gjøre det mest mulig sømløst for kunden å få nye teltstenger trenger vi derfor hjelp med mål, farge og endetupp.

Det fint hvis dere sender e-post med teltmodell, lengde teltstang, diameter teltstang, fargekode på stangen og hvordan tuppen av teltstangen ser ut.

E-post kan sendes til post@varisport.no

Reparasjons og reservedeler:

Som leverandør har vi et produktansvar ovenfor våre kunder og forbrukere. Våre produkter brukes under krevende forhold som sliter og tærer på produktene. Vi har som mål å ha et lager av smådeler som kan ersatte og reparere ødelagte produkter. Her er en liste over våre merkevarer vi har reservedeler til:

  • Fauna             
  • Kovea
  • Frisport
  • Winnerwell
  • Gränsfors

 

Ta kontakt for spørsmål om produkter, reservedeler eller reparasjon.