Til toppen

Reparasjon av telt:

Dersom kunden ønsker å reparere teltet hjelper vi til med det. Skreddere hos Tekstilteknikk Spydeberg har erfaring med reparasjon og riktig symetode av telt. Det er fint hvis vi får en detaljert beskrivelse av hva som trengs utbedres. For å gjøre det enkelt for skredderen er det fint om feilen markeres med teip.

Ikke alle telt kan reddes. Det er fint hvis dere tar kontakt med oss før teltet eventuelt blir sendt.  

Teltstenger:

Med mange teltmodeller i flere forskjellige størrelser med variasjon mellom produksjonsår kan det være vanskelig å vite nøyaktig hvilken teltstang kunden trenger. For å gjøre det mest mulig sømløst for kunden å få nye teltstenger trenger vi derfor hjelp med mål, farge og endetupp.

Det fint hvis dere sender e-post med teltmodell, lengde teltstang, diameter teltstang, fargekode på stangen og hvordan tuppen av teltstangen ser ut.

E-post kan sendes til post@varisport.no

Reperasjons og reservedeler:

Som leverandør har vi et produktansvar ovenfor kjeden og forbruker. Våre produkter brukes i tøffe forhold som sliter og tærer på produktene. For å unngå bruk-og-kast av våre varer har vi sørget for å ha et stort utvalg av reservedeler tilgjengelig. Her er en liste over våre merkevarer vi har reservedeler til:

  • Fauna             
  • Kovea
  • Frisport
  • Winnerwell
  • Gränsfors

 

Vi i Vario Sport ønsker å hjelpe så langt det lar seg gjøre. Ta kontakt for spørsmål om produkter, reservedeler eller reparasjon.